رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

قالیباف: سقف بودجه پیشنهادی دولت حفظ شود

قالیباف: سقف بودجه پیشنهادی دولت حفظ شود قالیباف گفت: همانند سال گذشته که همکاران در کمیسیون تلفیق زحمت کشیدند و سقف بودجه را نگه داشتند، امسال هم سقف پیشنهادی دولت حفظ شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در نشست نوبت صبح کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: الحمدالله کار به‌صورت منظم شکل گرفته و پیش می‌رود و بنده هم به سهم خودم تقدیر و تشکر می‌کنم. ان‌شاءالله که همه دوستان و همچنین هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق این بار سنگین و فشرده را بتوانند با دقت بیشتر پشت سر بگذارند تا بتوانیم از بُعد کیفی به‌طور دقیق به بودجه رسیدگی کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در تنظیم بودجه نباید وزرا و مدیران اجرایی را در انجام کار محدود کنیم، افزود: البته و حتما ما باید نظارت کنیم، ولی محدود کردن، راه نظارت نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وقتی گفته می‌شود ریل‌گذاری وظیفه مجلس است، یعنی باید موضوعات و مسائل را به سمت یک هدف مشخص و حل مشکلات پیش ببریم، اما در عین حال باید اجازه دهیم دولت در اجرا، قدرت مانور برای انجام امور داشته باشد.

وی تأکید کرد: ما سال گذشته خیلی به‌ صورت صریح دستور مقام معظم رهبری را داشتیم و امسال هم همین‌طور است که سقف بودجه اضافه نشود و حتی اگر منابع جدیدی هم برای درآمد‌ها ایجاد شد، آن منابع باید برای بخش‌هایی لحاظ شود که نواقصی دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنده خواهش می‌کنم همانند سال گذشته که همکاران در کمیسیون تلفیق زحمت کشیدند و سقف بودجه را نگه داشتند، امسال هم سقف پیشنهادی دولت حفظ شود.

قالیباف با اشاره به تلاش جدی برای هوشمندسازی بررسی، تصویب و نظارت بر بودجه گفت: سامانه‌ای برای دسترسی برخط به همه داده‌ها و اطلاعات عرصه‌های مختلف در حال آماده‌سازی است که امکان تجزیه و تحلیل بخش‌های مختلف را حین بررسی بودجه و اجرا و نظارت بر آن فراهم می‌کند و در واقع ما با این اقدام، یک پنل دقیق نظارتی برای مجلس آماده می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه مجلس حتماً در برنامه هفتم توسعه باید جلوی بی‌انضباطی‌های بودجه‌ای را بگیرد، گفت: یکی از نقاط قوت خوب لایحه بودجه ۱۴۰۲ تخفیف مالیاتی در بخش تولید به ویژه در کسب و کار‌ها به‌ خصوص کسب و کار‌های فضای مجازی است.

قالیباف اظهار کرد: معتقدم با سامانه‌ محوری که در حال حاضر انجام شده می‌توانیم نرخ مالیات بخشی از کسب‌ و کار‌های خرده‌پا را صفر کنیم.

رئیس دستگاه قانونگذاری کشور همچنین در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: بنده معتقدم هر بودجه سالیانه‌ای که می‌نویسیم و به‌ ویژه اینکه در حال حاضر مشغول نوشتن برنامه هفتم هستیم، حتماً باید بدانیم مخاطب ما کیست و هدف کجاست؟

وی اضافه کرد: به نظر می‌رسد ما باید در اینجا یک رویکرد دقیق و ساختارمند داشته باشیم، لذا به نظر می‌رسد باید مبنای همه تصمیمات ما در بودجه و برنامه هفتم، اعم از اشتغال و مسکن و... مقوله خانواده باشد.

قالیباف تأکید کرد: اگر می‌خواهیم در جنگ ترکیبی هدفمند حرکت کنیم، باید حفظ خانواده را به عنوان یک اصل مورد توجه قرار دهیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار